Studio TOP

Web Design

    Proiectare și realizare pagini WEB...

    Wild Design Studio TOP este o companie de web design CREATIVA, ce realizeaza solutii performante de proiectare si dezvoltare. Echipa noastra de web designeri profesionisti va transforma ideile si viziunea dumneavoastra in realitate, adaugand creativitate, tehnologie si marketing.
Fie ca sunteti la construirea unui web design complet de la zero, fie ca doriti imbunatatirea unui web site deja existent, Wild Design Studio TOP, este o companie interactiva ce ti-o doresti de partea ta. La Wild Design Studio TOP ne asiguram ca obiectivele din domeniul Web Design sunt indeplinite, iar rezultatele depasesc asteptarile dumneavoastra.

    In domeniul web design-ului, Wild Design Studio TOP deschide drumul, iar creativitatea si inovatia echipei noastre nu poate fi egalata de alte companii de web design.

    Pachetul Full Options ofera acces clientilor la intreaga noastra suita de servicii, iar abilitatile si talentul echipei va pun la dispozitie o strategie de crestere pentru afacerea dumneavoastra.

    Obsesia noastra pentru inovatie, imaginatie, creativitate profesionala, va asigura obtinerea celor mai bune rezultate. Si pentru ca ne place ceea ce facem, ne-am angajat sa realizam perfect orice cerinta si sa oferim solutii concrete de prezentare si optimizare a proiectelor dumneavoastra.

    Pentru a discuta orice aspect al afacerii dumneavoastra de proiectare, dezvoltare, copywriting sau de marketing on-line contactati-ne astazi.

    Stim ca aveti o multitudine de posibilitati in a alege o firma de web design profesionista, insa nu toate companiile de profil va pot oferi servicii identice. Este important ca firma care se ocupa de crearea site-ului dumneavoastra sa aiba experienta in Administrarea Continutului, Design si Usabilitate, precum si experienta in Optimizarea pentru Motoarele de Cautare si Marketing Online. Doar asa un proiect web va fi conceput urmarind scopul propus de compania dumneavoastra.

    Pentru ca brandul companiei sa comunice cu succes o idee, noi va putem crea un site web cu o grafica deosebita ce inspira profesionalism si atrage vizitatorii. In crearea site-urilor folosim platforme CMS in combinatie cu tehnici moderne de programare pentru a obtine cod curat si valid.

    O companie de succes are nevoie de un brand reprezentativ care sa se regaseasca atat pe site-ul web cat si pe materialele printate. Dream Webdesign va poate oferi servicii de design grafic, branding si identitate companie, design logo, realizare carti de vizita, template corespondenta, bannere si flyere publicitare, cataloage si mape de prezentare companie, s.a.

    Un site web de prezentare in cea mai simpla forma va avea intotdeauna o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie...

Pachet oferta Webdesign administrabil

Design și grafică web

 

Personalizat

Adăugare script trafic

 

Da

Pagini prezentare per site

 

minim 5 pagini

Pagini contact per site

 

1 pagină

Imagini înserate pe site

 

Da

Galerie foto Slide

 

Da

Galerie video

 

Da

Flash

 

Da

Modul administrare online

 

Da

Mentenață site

 

30 zile

înregistrare în motoarele de căutare

 

G R A T U I T

Începând cu 300 Euro

salonmasajerotic-pitesti.ro

Salon
masaj erotic
R E G A L

formatiaabc-pitesti.ro

Formația
vocal-instrumentală
A B C

izvoareledeleac.ro

Biserica
Izvoarelor de Leac

restaurantbrusturet.ro

Restaurant Brusturet

atelierchei.ro

Atelier chei
Maratti Keys

hasienda-disco.ro

Discoteca "Hasienda"

Exemple pagini WEB

   
   
   
   

Pachet oferta Webdesign static

Design și grafică web

 

Da

Adăugare script trafic

 

Da

Pagini prezentare per site

 

3 pagini

Pagini contact per site

 

1 pagină

Imagini înserate pe site

 

Da

Mentenață site

 

30 zile

înregistrare în motoarele de căutare

 

G R A T U I T

     Acest tip de pagină WEB este dedicată exclusiv prezentării, de aceea și costurile reduse pentru realizarea unui astfel de site; pe viitor, dacă doriți ca acest site să devină unul administrabil, nicio problemă, plătiți doar costurile modulului respectiv care este în funcție de complexitate.

Începând cu 100 Euro

video-chat-ro.com

Salon
VideoChatRoCom

frizeriecanina-pitesti.ro

Salon
infrumusetare canina
M I K E Y

ateliermobila-pitesti.ro

Atelier mobilă
Mitică Șerbănescu

brusturet.ro

Cabana Brusturet

mylife.vipcapital.ro

Club "My Life"

tavigrup.ro

Tavi Chim Grup

Exemple pagini WEB

   
   
   
   

Pentru mai multe detalii și informații, vă rog să nu ezitați să apelați

0 7 6 2 6 3 1 3 5 7